Marxa dels Roures

oct 26

oct 27

  • Des del 26 de octubre de 2019 al 27 de octubre de 2019
  • Hora: 06:00 h
  • Lloc: Sortida: Plaça de Sant Francesc
  • Organitza: C.E.AlliberadrenalinaEl 27 i 28 d'octubre el club excursionista alliberadrenalina torna a Montblanc per presentar el que serà la quarta edició de la marxa dels Roures #Roures2018 després de triplicar inscrits en la segona edició i doblar l'any passat, ens veiem amb ganes de seguir creixent,  escoltant a corredors i voluntaris, aquesta edició arriba a tindre 6 curses diferents!

Els circuits que ja coneixeu amb algunes modificacions, clàssica torna a la distancia original, seguin passant per Rojals  i ara amb una pujada exerida després de la trinitat; La petita amb una ampliació de distancia i desnivell, serà un dels recorreguts més divertit i amb un punt d'exigència superior al de les dos anteriors edicions; el canicross amb el seu ja clàssic recorregut i que tant agrada; i la extrem amb un ampliació de distancia que faran més valents a tots els finishers, seguim amb un circuit exigent i agressiu, no apte per a tots els públics.

I les dues novetats:

Marató dels Roures, 42km que venen a donar veu a tot aquell que vulgui una cursa exigent, bonica i amb algun tram tècnic, amb ganes de provar les distancies llargues o de gaudir d'una cursa o caminada d'aquesta distancia.

Roures iniciació, Amb el nou circuit express al circuit del camp de Tarragona ampliem la distancia de la nostra petitona, però no volem deixar fora d'una de les millors festes del trail a tot aquest corredor ràpid, o que s'inicia en aquestes disciplines, així que recuperem el circuit del canicros per fer una cursa sense molt de desnivell, ràpida, apte per a tots els públics, familiar i atractiva!

Esperem que tots hi trobeu el vostre espai, Gracies per fer que un any més la Marxa dels Roures de Montblanc sigui tot un èxit, ens veiem a la Vila Ducal.

Ajuntament de Montblanc

Plaça Major, 1- 43400 Montblanc - Tel.977 86 00 09 - montblancdigital@montblanc.cat

[INICI] [ALTRES] [FESTES I TRADICIONS] [FIRES] [LITERATURA] [CINEMA] [EXPOSICIONS] [ACTIVITATS FAMILIARS] [GASTRONOMIA] [ESPORTS] [MUSICA] [TEATRE] [VISITES GUIADES] [CULTURA POPULAR]

Xarxes, Serveis i Desenvolupament web
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stf04